Vergaderruimte in de buurt van Utrecht

Vergaderruimte nodig? De Schulenburch in Kamerik biedt vergaderruimte aan in de buurt van Utrecht. Voor grote en kleine gezelschappen zijn diverse mogelijkheden.

 

Een besloten vergadering? Of juist een ledenraadpleging? Of een workshop of presentatie geven in de zalen van De Schulenburch? De Schulenburch kan geluidsinstallatie, microfoons en beamer verzorgen.
Daarnaast is het mogelijk een catering arrangement op maat samen te stellen. Verder beschikt De Schulenburch over eigen parkeerplaatsen en is het goed bereikbaar vanaf de A12 en A2. Vergaderen in Midden-Nederland, in de buurt van Utrecht, doe je bij De Schulenburch!

Diverse vergaderruimtes

Wij vertellen u graag in een persoonlijk gesprek meer over de vergaderruimtes van De Schulenburch. Zo hebben wij onder andere de ‘Rabo-zaal’ die geschikt is voor een kleine vergadering tot 30 personen. Maar ook is de zaal uit te breiden naar een faciliteit voor 130 personen. In de centrale ontvangstruimte kunnen wij door middel van schuifwanden een ‘bestuurskamer’ of compacte lesruimte creëren voor onder andere workshops of overleg.

 

Wist u dat…

  • Wij vergaderruimtes hebben voor bijeenkomsten tot 400 personen?
  • De vergaderruimtes van De Schulenburch ook tegelijk te huren zijn voor bijvoorbeeld een groot zakelijk evenement of beurs?

Bewaren

Bewaren