Partycentrum De Schulenburch voor bruiloft en verjaardag

Voor het uitgebreid vieren van een bruiloft, verjaardag, jubileumfeest of andere feestelijke bijeenkomst zijn de zalen van De Schulenburch bij uitstek geschikt.

Partycentrum De Schulenburch is gevestigd in het Groene Hart van Midden-Nederland, tussen Woerden en Utrecht en dus prima bereikbaar voor uw gasten. Het zalencentrum heeft de beschikking over diverse zalen met bar.

Mogelijkheden partycentrum

Zo is er de centrale ontvangstruimte (met bar) waar het mogelijk is een kleine receptie te houden. Verder heeft De Schulenburch de ‘Rabo-zaal’ waar gezelschappen van 30 tot 130 personen terecht kunnen. Ook is er nog een grote zaal voor feesten tot 400 personen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van zaalverhuur voor feesten.

Feesten zonder zorgen

Het team van partycentrum De Schulenburch maakt een feest voor u onvergetelijk door catering en aankleding te regelen. Wij verzorgen graag de catering en stellen een arrangement op maat samen. Verder kunnen wij een geluidsinstallatie met microfoons en of beamer verzorgen. En wij brengen uw feestlocatie graag helemaal in uw stijl met bijpassende aankleding. Maak een afspraak bij De Schulenburch en wij laten u zien wat er mogelijk is!

 

Wist u dat…

  • Partycentrum De Schulenburch ook een officiële trouwlocatie is? U kunt bij ons trouwen en aansluitend uw receptie en of feest vieren!
  • Wij ook onze zalen verhuren zonder catering? U kunt gebruik maken van onze keuken of zelf catering regelen.

Bewaren

Bewaren