Actueel

Op zoek naar de starttijden van de sportwedstrijden? Of benieuwd welke bands optreden in De Schulenburch? Of nieuwsgierig naar welke leuke activiteiten er plaats vinden de komende weken? Bekijk de agenda van De Schulenburch!

partycentrum

12 Oct 2019

GEEN Goodwill concert Douane Harmonie
Dit jaar is er geen Good will concert meer van de Douane Harmonie!

23 Nov 2019

Intocht Sinterklaas
Op zaterdag 23 november 2019 zal Sinterklaas in Kamerik aankomen. Na de optocht komt Sint rond 14.00 uur aan in De Schulenburch waar de kinderen samen met Sinterklaas en Pieten zullen gaan feesten. Na afloop kunnen alle kinderen de Sint een handje geven. Feest duurt tot ± 15.00 uur.

29 Nov 2019

Kippenknip dierententoonstelling
Woensdag 27 november t/m vrijdag 29 november 2019. Kippenknip is een jaarlijks terugkerende dierententoonstelling met zo'n 400 kippen, watervogels, duiven, konijnen, cavia's en enkele muizen.

14 Dec 2019

Kamerik Proeft "Kersteditie" onder voorbehoud!
Kamerik proeft nieuwe stijl!
zaal huren

01 Feb 2020

Verenigingspel 2020
De ondernemersvereniging organiseert in samenwerking met een aantal verenigingsvrijwilligers in 2020 wederom het verengingspel. Het verenigingspel is een quiz die wordt gespeeld met een aantal teams bestaande uit 4. Er worden deze avond een aantal opgaven gemaakt die allemaal weer uit 10 vragen bestaan. Allerhande onderwerpen komen aan de orde; muziek, nieuws, politiek, natuur, aardrijkskunde, een proef-vraag. Kortom een super gezellige en leerzame avond!